Over mij

In 2014 reisde ik naar Azië om een deel van mijn opleiding in Thailand en op Bali te volgen. 3 maanden lang genoot ik van Thailand en reisde ik het hele land door. Toen ik doorreisde naar Bali wist ik het direct: dit was mijn eiland! Hoewel ik het in Thailand ontzettend naar mijn zin had, voelde dit toch echt anders. Ik bleef 3 maanden op Bali en werd elke dag een beetje meer verliefd.

Ik studeerde in Denpasar maar heb in 3 maanden tijd het hele eiland leren kennen. De prachtigste natuur, mooiste stranden, allerliefste mensen en hun bijzondere cultuur hebben mij zo thuis laten voelen. Toen het na 3 maanden tijd was om naar huis te gaan was het tranen met tuiten. In Nederland had ik dagelijks nog contact met alle vrienden die ik had gemaakt. Al snel wist ik: ik moet en zal terug. Nog geen halfjaar later zat ik weer in het vliegtuig. Ik vertrok voor een jaar naar het eiland wat ik inmiddels mijn tweede thuis noem.

Ondanks dat ik inmiddels weer in Nederland woon is mijn liefde en passie voor Bali niet minder geworden. Nog steeds vind ik Bali de allermooiste plek ter wereld en heb ik er nog steeds een groot sociaal netwerk. Zo gauw het kan, zit ik weer in het vliegveld om weer even te genieten van het magische eiland.

Ik wilde zo graag mijn ervaringen, kennis en passie van Bali delen dat deze website een logische stap was. Met deze website hoop ik dan ook mijn liefde voor het eiland over te brengen. Ik hoop jullie te kunnen inspireren en misschien zit jij ook wel op het volgende vliegtuig naar Bali!

Heb je specifieke vragen? Wil je graag advies of tips? Ik vind het leuk om mee te denken over jouw reis naar Bali. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of wil je simpelweg jouw reiservaringen delen? Ik vind het leuk om berichtjes te ontvangen!

Liefs Lisanne

Stuur me een berichtje